Pages

Thursday, April 10, 2008

The Map



Attached is the invi card with the map. Klik kat gambor tu, nanti ada magic berlaku...gambo jadik besor! hehehe.... Map tu my hubby scan dari kad jemputan kahwin mak bapak Mencah dulu. Sebab tu ada tulis "rumah pengantin" hahaha...abaikan ekk....

Ada 2 cara nk dtg Rawang :

1. From SELAYANG. Terus dan terus sampai jumpa pasar borong selayang...pastu lalu Templer Park... nanti jumpa Traffic Light PERTAMA selepas Templer Park tu....ambik kanan. Kat sebelah kanan akan nampak KFC. Lepas tu ambik kiri...dan terus... nanti sebelah kanan akan nampak deretan kedai2. Pastu nampak Pasaraya SAKAN. Terus...dan terus...ikut jer map tu akan jumpa Lorong Sentosa 3. hehe...kacang jerk!

2. From PLUS HIGHWAY. Kuar dari tol terus ambik kanan. Terus dan terus sampai jumpa Traffic light dekat Sek Seri Garing sebelah kiri. Lepas traffic light tu ... ambik lane paling kanan dan naik fly over. Kat traffic light fly over tu belok kanan dan turun fly over. Now you are heading to KL. Terus jer ...sampai jumpa 2 kali traffic light. Lepas traffic light yg KEDUA, bawak slow2 sikit...sbb nanti anda akan nampak pintu gerbang kg melayu batu 16 kat sebelah kiri. Masuk kat situ dan belok kiri. Cari jer lorong sentosa 3.... Kalau terlepas pintu gerbang, no worries... nanti jumpa traffic light depan KFC, ambik kiri pastu belok kiri lagi...dan carik jer lorong sentosa 3... Kacang jugak kan??

SELAMAT DATANG! hehehe...



0 Scribbles: