Pages

Monday, May 26, 2008

Sepetang bersama ASHA

Jumaat lepas, me and Mencah went to Oli's house. Haritu kami tak dpt pegi jemputan buffday Asha kat Eye Cafe. Masa sampai umah Oli, hujan turun selebat2 nya. Alhamdulillah Mencah okay jer..tak demam walaupon kena tempias hujan masa nk bawak dia naik umah Oli.

Sayer dan Nieza share hadiahkan Asha Kuda Kepang yg comel nih. Sukanya tengok Asha happy jer tunggang kuda nih. Comelnya dia...friendly sangat Asha nih. Tak takut dgn stranger. Mencah ni jgn kata lah...nampak org tak kenal sampai sakit tengkuk kita dia peluk. haihhh... jakun betul anak mama nihhh....



Kuda kepang masa nak ambik kat kedai. Cantiknya dorang warp!






Aisyah jumpa Asha. Tengok Asha..senyum manis jerr...Mencah muka masam!





Oli melayan Mencah dan Asha






Kawan sampai besar taww.... syahdu tengok gambar budak 2 org nih...




Happy belated buffday to Asha




Mommy and her baby






Buffday gurl dah ngantuk...






Mencah nk dodoikan Asha kerr?





Mencah pon tertido sepanjang jalan masa nk balik Rawang.....



Thanks to Oli and family sebab sudi terima tetamu yg tak buat appointment nih. Habis rumah Oli disepahkan oleh Mencah....Sorry Oli, nanti bawak Asha dtg rawang pulak taww!



.




0 Scribbles: