Pages

Saturday, June 21, 2008

Tak jadi main futsal?

I am suppose to do packing. Skang dah pukul baper ekk? Esok sure kelam kabut. Seketul apa pon blom pack!

Esok nk balik kampung. Kompom kena marah dgn En Somi sbb tak siapkan brg awal2. Esok kami nk balik Perak. But I have DPLI test in the morning. Nasib baik dekat jer. Sebelum balik, nk kena pos brg2 customer dulu sbb dah janji...byk nyer keja kan. And yet, I still want to post this photos of Mencah here...

***********************************************

Yg ni gambar Mencah on Tuesday this week. Hubby took leavon that day coz nenek and atuk nk pegi hospital for their monthly appointment. And myself pulak kebetulan dah janji dgn Zell nk pi ambik stok brooch. Tinggal la Mencah dgn Babah jer kat umah. I took this photo while waiting for Zell. Sgt cheeky kan?


Dan, the following photos plak was taken on Wednesday night. Hubby ada futsal match. Me and Mencah memang suka mengekor..hihihi. Unfortunately, jalan nk ke court futsal tu JEM LUAR BIASA. Sampai stgh jam kami tak bergerak-gerak. Padehal kalau ikutkan tak sampai 10 minit nk ke court tu. At last, kami U-turn dan....lepak kat Mc D! Yahooo....

Sampai kat Mc D jumpa hubby's fren and was told that the bad traffic jem is due to paip pecah! Alahai.... fenomena biasa kat Malaysia....


Mencah tgh syok sendiri dgn belon2 tu...





Bagi peluang dia main slide....




Tanak balik...kena dukung!




Hidung sapa paling 'cembeng'?? hihihi....



Balik dari Mc D, dah almost midnite. Kebetulan bunga bakawali atuk tgh kembang. Bunga ni unik. Kembang di tengah mlm. Bau wangi. Kembang satu mlm jer...esok pagi dia akan layu. So, sempatlah snap photos again.

Ini pokoknya...



Zoom kat bunga....



Ni pulak Bunga Mencah dan Bunga Bakawali. Hahahaha...



Ok. Cukup dulu. nanti balik dari kampung sure byk yg nk di archive kat sini.


.

0 Scribbles: