Pages

Friday, August 29, 2008

ARCHIVE Balik kampung last week

Sangat busy untuk update story. Biasala..Bz dengan MERDEKA & RAMADHAN SALE at Bizkizz. Hehehe. Saya tepek gambar dulu. Nanti bila free saya story mory...



** ON THE WAY**


Babah saya isi minyak. Saya kena jaga stereng ni....




Iskk... lama sungguh isi minyak pon...
lambat mcm ni pukul berapa nk sampai kampung nih..??


******************************************************************************

**AT KAMPUNG**


Kasut Maksu Anor baru beli. Saya tolong rasmikan...




Dari depan macam muat kan?? Mama..buy one for me bolehhh..??




Heheheh... abis sayer lenjan kasut Makcu....




Mencah : Saya bercita-cita nk jadi engineer!
Mama : Nak oiiii..itu bukan engineer nak... itu mekanik namanya...
Babah : Sama naik la 2 beranak...itu bukan mekanik la mama... itu namanya TUKANG POMEN!

Hahahahaha....




OK, saya dah siap repair TV MakTok. Sekarang saya nk repair peti ais pulak!




Mama saya yg bulat pon nak cibuk2 tumpang glamer saya di alam maya :P


SALAM KEMERDEKAAN DARI KAMI SEKELUARGA
&
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAQ


.

0 Scribbles: