Pages

Sunday, August 10, 2008

play station

Kepenatan yg amat. Tapi sbb rasa mcm dah lama sgt tak hapdet blog Mencah ni. So, Mama gagahkan diri jugakla...demi Mencah. Hehehe....

Gambar2 ni 2 minggu lepas kot. Sejak mama asyik sibuk bisnes on Sunday, ni lah aktiviti 2 beranak ni. Main game. Babah main real. Aisyah action jer! Babah bagi dia another set tapi unplugged. So, si little monster ni action jer la.....



Hehehe..mcm tau2 jer kena kelentong dgn Babah. Muker bosan!



Action kemain. Terbaring-baring layan PSP.

** En. Somi ku nampak aurat, sbb tu gambor kena sensored. Hehehe...

Little Aisyah is now 1 year, 4 months, 1 week, 2 days old.

Dengan perasannya, saya rasa mcm anak saya ni dah umo 2 tahun. Hehehe....


Alamak...dah blank.. tatau nk tulis apa lagi. Esok2 lah sambung kat opis kut.


Gud nite...



0 Scribbles: