Pages

Tuesday, September 9, 2008

BUKA PUASA @ PTGC

Tak sampai 10 minit dari rumah PTGC ni - Perangsang Templer Golf Club. Nama jer golf club, tapi tempatnya tak la selawa dan semenarik Tropicana tu. Hehehe. Vendor Babah belanja buka puasa. Kami dua beranak tumpang menyendat. Ingatkan nk tukar selera...sekalinya buat tertutup selera lagi ada. Semuanya hampeh2 belaka. Tak perla...chef dia baru belajar masak kot.


Kami sampai awal. Mencah excited bila nampak air pancut. She said : pishhh...pishhh..
Sama mcm perangai Babah, pantang nampak lopak air semua ingat ada ikan.




Dengan gaya ala2 Miss Malaysia yg tengah berarak, mulut tak habis2 tata...tata...sambil tgn melambai-lambai. Senyum sampai ke telinga. Last2, kan dah kena ngorat dgn pakcik guard Nepal! Baru nk kecut perut. Mencah skang dah tak takut org. Tapi pantang kalau org tu nk dukung atau peluk2 dia. Dari jauh berani la dia melambai2....




Kan.... tak abih2 melambai...


**************************************************************************

Last Sunday, I went to Hytex warehouse sale. Beli baju basahan utk Mencah. Shes getting taller. Baju2 lama still can fit, tp senteng nampak perut muncit!


Quite cheap. Tee and Long pants for rm5 per pc. short pants rm3 per pc.


As she loves watching My friends Tigger and Pooh (MFTP) at PHDC, she can identifies Pooh as one of the main character in that MFTP Cartoon series. She keep on pointing to that Pooh pics. I was hoping for more Darby's and Tigger's Tee but couldnt find any. Learned that MFTP was just launced recently...so, biasala kan..warehouse sale kan jual stok2 lama jer. Stok2 yg latest kena cari kat kedai la kan..Uhhh..kose taww..






Gud nite all. Time to sleep.. zzzzz...





.

0 Scribbles: