Pages

Wednesday, November 12, 2008

TAKING HALF DAY

Terluferr sgt2!

Harini Nenek Onah ada appointment check-up kat Hospital Selayang. For those yg belum tau, nenek onah sakit lutut. Oleh itu kawan-kawan, marilah kita mula minum susu banyak2 dr sekarang supaya tak skit lutut mcm nenek onah. Sian dia..naik tangga sikit, kang nnt dah tak leh nk solat berdiri.

Pagi tadi masa saya nk pi keje (a bit late tho...) nenek onah tanya nk kemana? Then bila dia cakap, ptg ni mak ada cek-up... Oh gossshhh!!!

So, here I am, packing all my stuff. Sambung keje kat umah. Agak-agak boleh ker? Aisyah boleh ker tgok saja mama dia mengadap komputer?

Hurrmmm....

OK, leaving soon. Kalau sempat I bersiaran dari Rawang plak. Belum sempat menjelajah ke blog korang-korang sumer.

Daaaa!!

.

0 Scribbles: