Pages

Friday, December 26, 2008

SALAH PLAN...

.

This pm, I brought Aisyah to One Utama. Menyesal giler. Original plan is Ikea. Jem satu Malaya sampai budak ni naik lebam keboringan dlm keter. Dari Rawang sampai dah kuar tol LDP Damansara jalan nampak very smooth. Elok jer sampai area Mofaz tu...danggg! Cakap tak guna, tembak tak kena! Keras kejung tak leh nk escape ke mana. Entrance nk ke Ikano, Curve, Ikea sendat melekat! We end up masuk wing yang ada Parkson tu. Haku dah suspen takut lebam mencari parking. Lucky me, pas ambik tiket, tetiba nampak ada satu keter nk kuar...


My co-pilot, ready utk 'pelepasan'. Masa ni rambut dia masih terikat. Masa kami dah lebam sangkut dlm jem lama sgt, Minah ni dah naik rimas. Dok usik tocang sambil dok ckp : Akitt...akitt...bukak!


Ramainya ummat Muhammad dlm 1 Utama! Sampai haku jadi blur nk kenalpasti koordinat. Main redah jerla. Nak selamat, kami pergi area yang kami 'dah biasa' - kid's area.

Gambar ni semua masa kat dalam Safe n sound. Cantik bed nih. Tadi rasanya ternampak harga rm999 (tak sure if its consist of all collections, tp rasanya bed shj)


Meja solek kecik tu sgt comel, with the flower mirror and the comfy mini sofa. Ntah, tatau berapa rega. Bukan i nk beli ponnnn...



Aisyah jatuh hati dgn drawer comel nih (i ponn...hehe). Asik dibuka katup, aku plak yg risau. Dua mender jerr...jari dia terkapit ataupun laci tu ranap!



Writing table ni comes with 2 matching chairs. Motif Safari. RM 149 for this 3-pieces set. Ngam2 jer utk budak kecik nih. Aisyah said : Chantikkk...! Jenuh pujuk ajak dia kuar dari sini. Last2 terpaksa rescue 911, angkat dia bawak kuar.

Nota : Kami pegi 2 banak jer sbb bapaknya bekerja mencari rejeki bininya tukang perabih duit

Nextt...

.


0 Scribbles: