Pages

Monday, May 4, 2009

MY MAN

.
Amaran : entryni ada kena mengena sesikit pasal umah. Sila tekan butang pangkah kalau rasa nk muntah. HADA AKU KESAH?

Oleh sebab suami saya adalah sangat best 2,3 menjak ni kannn... makanya, kenalah buat entry dedikasi khas utk lelaki yang paling ensom di donia ini [or at least kat Rawang]. Tudia... hazab giler puji-pujian keatas laki sendiri!




Renungan penuh makna......





Inilah yang direnungnya! Kalau tak kerana bini aku ada sama..kompom aku dh kuarkan batang pancing, layan seround. Kan abg kan? kan? kan?


Masani, kami nk pi tengok umah baru. Punyala hazab laki bini...boleh terlupa bawak kunci umah. Sudahnya melengung la kami laki bini kat tepi kolam pancing depan simpang umah - tunggu Abg Long mai hantarkan kunci. Mujurlah dekat jerk. Maklumla..org tak penah ada umah sendiri. Mana penah pikir nk bawak kunci ke haper..kekekeke.

p/s : Laki aku mcm dah redho jer dpt bini ala2 papparazi skang ni. Kalau aku kuarkan henpon ker...camera ker...dia taulah tu...nk boh dlm blog Mencah la nih. Yerla bangggg...kan saya nk incomne 16k. Hehehehe.


0 Scribbles: