Pages

Sunday, July 12, 2009

FAMILY GATHERING


.
Semalam PVD Dept opis PS buat gathering koboi kat Woods Resort Ulu Yam. Ada sukaneka tah hape2, makan-makan, karaoke dan selebihnya adalah berendam dalam sungai :P

Sila beri laluan utk banyaaaaaaakk gambar :P



Kami rumah ungu. So, Mencah dan Babah pakai reben ungu kat tgn. MR tak pakai reben sebab tak masuk acara apa2 [giler, dibuat aku tergolek dog kat tgh hutan tu weh!] dan terpaksa bertindak ala-ala bibik yang sibuk menjaga anak. Al-maklum, PS sibuk dok masuk acara sukaneka. Aisyah masa mula-mula sampai agak kera sumbang - takmo kawan dgn sapa2. Nak menempek celah tiak mama jer.






Ni Babah dia ajak dia bersosial dgn budak2 lain. Dia tolong tepuk jerla. Masa ni sukaneka acara budak2. Carik gula2 dlm tepung. Anak-anak cool jer, mak bapak over kemain!




Mencah punya dressing memang khas utk terjun sungai. Hehehe. Kejut dia dari tido, masuk bilik air basuh montot, tuka pampers, terus sumbat dlm keter. Memang target nk mandi sungai terus. Swimming suit dia tak jumpa [kat umah nenek onah kot, tp tak tau celah mana :P]. So, pakaikan jer suar yg dah senteng ni dan baju buruk dia yg kaler ala2 purple [kami kan rumah ungu] Sampai sana, anak2 org lain sumer dress-up cun-cun. Yang dia ni dgn rambut serabai, mata sepet, selipar getah. Belasah la nakkkk!


Part II menyusul selepas ini...




0 Scribbles: