Pages

Thursday, July 9, 2009

SAHUR HARI KE-3


.
Berjaya bangun sahur buat julung-julung kali. Tu pon dah dihujung waktu. Roti sapu Planta dgn air milo jerlah... Alhamdulillah, rezeki bulan rejab [cewah, ala2 tazkirah senafas plaks]



Bagus jugak dpt bgn awal. Boleh siapkan kerja rumah dgn aman. Sidai kain, basuh pinggan, kemas2 apa yang patut.

Oh ya, pasal si kontot. pagi2 tadi dah bawak balik pi umah Atuk Acan suh tukarkan bateri. Malam tadi Mekanik Sepol gagal nk tukar bateri - tak cukup tools. Takde spanar saiz kecik. Lately si kontot ni banyak mkn duit plak rasanya. Padehal aku takde ura-ura pon nk tukar keta baru mcm Eynda dan savvy hijaunya. Hihihihi.....

Sat tadi jugak i pi singgah Klinik Ng Singh - ambik ubat gatal. Panjang lebar Doc Singh tu explain So, dpt ubat makan dan cream. And also for Mencah, dia ada rashes [ruam?] kat bontot. Malam tadi sakan dia bergaru.

Let's hope everything goes well for today. Despite having Ika as usual, harap2 ada yang manis dan indah di hujung hari nanti.




0 Scribbles: