Pages

Tuesday, August 4, 2009

HIDE n SEEK

.

Last weekend. MR dalm bilik air, Babah dia plak dlm bathroom kat luar bilik. Apa budak bertuah ni buat sorang2 dalam bilik?


Tolong yerrr... tolong buat-buat tak nampak keadaan persekitaran yang kelam-kelibut berselerak. Sila fokus kat budak yang ala2 terkejut sebab kantoi panjat lemari.





Bab memunggah memang no 1!








Risau jari tu terkepit ajer... Mujur jugak la lemari tu takde isi apa2. Sebab mmg kami tak berniat nk isi apa2 brg sebab tilam bujang dia kami bentang betul2 depan lemari tu. Kalau ada isi kain bagai... alamatla kena punggah sokmo dgn budak ni. Dah la lemari ni tak boleh kunci.




Bila nampak mama datang dekat nk snap gambar dia, dia pon... pishhhh..... mama pishhh.... Buat peace mcm nk buat tanduk la pulok. Sampai skang dia tak geti2 lagi buat peace sign.






Iklan Selit :
MERAK KAYANGAN - RM 16 per pair









0 Scribbles: