Pages

Wednesday, August 5, 2009

PASTA KEMBANG MACAM BOTOL KICAP


.
Tak percaya? Lihat gambar.

Asalnya besar straw jer... dah rebus tetiba jadi besar cam botol kicap [okay, agak melampau di situ] Pakai sos spaghetti perisa cendawan [cap Prego]. Tertipu dgn ilustrasi. Kat luar tin tu nampak kaler putih cam sos carbonara. I pon gedik la nk try. Sekali bila bukak kaler merah cam sos biasa tu jerk.. cuma ada pieces of mushroom dlm dia.



Macam biasa meatball tu utk Aisyah. Oleh sebab pasta pintal tu terlebih kembang, kuahnya jadi tak cukup la pulok... so, ada jugak yg kena sadoqah kat tong sampah. Huhuhu....


Iklan selit :
SANGKAR RERAMA : RM 14 per pair



0 Scribbles: