Pages

Thursday, September 10, 2009

DEMAM US OPEN


.
Sejak kawin dgn PS dan jadi menantu Pak Hassan, MR jadi celik tenis. Dah kenal kebanyakan player2 tenis yang top. Pastu i dah pandai kira markah tenis dan dah paham susur galur permainan tenis. Kalau dulu i selalu berebut remote dgn PS sbb dia asyik nk tengok tenis, tapi skang i dah boleh join dia layan tennis match. Yang terbaru, US Open. Lepas sahur kami laki-bini nganga depan TV layan Astro Supersport. Skang dah nak sampai Semi-Final taww...


I suka Novac Djokovic! [pagi tadi dia menang dgn Verdasco heheheh...]



Kalau pompuan, semestinya si tinggi lampai, cantik bergaya... Maria Sharapova!
[dia ni awal2 dah kalah. Hehehe...]



So, apa motif citer pasal tenis nih?

Pasalnya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
i beli baju cap hayam ala2 tennis player utk si hidung kembangku Mencah. Hehehe.
Siap ada patung-tah-hape-hape kat baju tu :P

Anakku Aisyah..., oleh sebab mama tak larat nak pi shopping-mopping mcm Makcik Zalia yg sakan shopping baju raya utk Abg Kelip [yerr... Aisyah sebut Abang Kelip], anggaplah baju takde brand ni sebagai baju raya kamu yerrr....

p/s : Sepadan dgn sandal pink RM15 yang i beli haritu kan.... hihihiihi...


0 Scribbles: