Pages

Saturday, October 3, 2009

CERITA RAYA ATAU CERITA ASYRAF DULU?

Sebeban gambar dlm camera. Nak transfer masuk laptop pon mau berejam. Nak curi masa hadap komputer pon hazab. Dah 2 hari balik Bayu, baru mlm ni sempat curi masa kelebek komputer, check email, check akaun [hutang piutang berkoyan-koyan tak bayo lagi!].

Weyyy, gift utk Del, Nieza dan Oli pon haku lom pos!

Hadoi tension nya dgn Mencah! Masuk ni dah berapa belas kali tah dia tuang container blocks dia. Rumah kami yang memang dah mcm kapal karam singh walia dah betul2 jadi mcm Kapal Kapten Jack Sparrow!

Mak saya sudah membebel suruh saya masuk tido. Jam baru pukul 10... tapi ibu baru bersalin kena tido awal :P. So, u oll cuci mata tengok gambar Mencah di malam raya. Yang lain-lain nanti i cuba draft pelan2 [tu pon kalau mak saya tak membebel tiap kali saya ngadap komputer]




Mak Long [kakak PS], Mencah, PS, Endak [Kakak PS]












0 Scribbles: