Pages

Sunday, October 25, 2009

WELCOME ASRI


.
Semalam kami ke USJ, melawat sepupu Asyraf yang terbaru - Muhammad Asri [anak no 3 abang PS]. Sangat comel. Rambut hitam lebat. Hidung dan bibir yang kecik comel. Putih melepak. Lahir 2 hari lepas.

Mari kita lihat perbandingan saiz dua sepupu ni :P

Yang jelas, idung Asyraf lagi lebau dan besau dari Asri. Hiihihi....


Taktau berapa berat Asyraf sekarang. Belum sempat bawak pi klinik utk check-up sebulan. Tunggu Babah balik dari OS minggu depan. So, obvious sungguh dlm gambar ni anak PS very the godang kan? Asri is 3.23 kg. Lahir di Hospital Colombia Tristar bla..bla.. [haku tak sure nama penuh sepital tu] Sepital yang tak mungkin golongan marhaen mcm aku akan pegi :P [oh ya, my BIL pegi sana pon sbb boleh claim company] Total charges RM3800 [mak datuk punya mahal for normal delivery, tanpa forcep, tanpa vacum, tanpa epi or whatsoeva]


Bawak tidur kat tempat proper dgn bantal, selimut bagai dia tanak tido. Campak [pinjam perkataan fav. Ana Suzana] atas sofa camni kemain lazat dia tido. Siap silang kaki, letak tgn kat kepala. Macam orang kaya raya yang senang hati berbini 4! Kekekekeke...

Lagi gambar2 Asyraf di belog peribadi beliau : The Amazing ASYRAF





0 Scribbles: