Pages

Saturday, November 14, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10






Organized by :

Motip masuk contest? Nak menang baucer pi JB tu. Kan Makcik penah citer dlm entry sebelumni,
tahun 2009 ni kami belum pegi merendek kemana-mana lagi. JB pon JB lahhh.....

Sangat nasib baik sebab gambar zaman tok kaduk ni tersimpan di photobucket.
Ni zaman Mencah redha di tocang. Kalau sekarang, jgn kan nak tocang...
nk sikat rambut serugum dia tu pon dia tak bagi.


 My daughter Aisyah - 2 years 7 months old now. She was about 1 year plus in this photo.

So, thats it. Diminta blogger-blogger lain sila jangan masuk contest ini
supaya chances utk kami anak beranak pegi ke JB tinggi yerrr... :P

Eh, baru terperasan, hadiah sudah tukar! 1st prize dpt baucer 3D 2N Hong Kong
[tataula baucer hotel saja atau sekali dgn tiket flight].
Anyway, syarat pon dah bertambah [sebab penaja dah bertambah]

Kepada ibuk-ibuk yang sokmo gatal tgn nak shopping online [mcm Makcik Rehan nilah...]
sila berkunjung ke Fitrah Cinta untuk lihat apa barang best yang ada di sana.
Sambil cuci mata tengok barang, boleh jugak kenal-kenal dgn empunya kedai - Sis Sari.




0 Scribbles: