Pages

Tuesday, November 3, 2009

MAKCIK BELUM MENGAKU KALAH






Malam tadi ajak PS singgah Giant Rawang masa nak balik ambik keta merah kat umah Nenek Onah. Tujuan asal nak pi beli penimbang [gigih kan?] atau sekurang-kurangnya nak naik mana-mana alat penimbang berbayar kat dlm Giant/ Parkson tu [Makcik belum submit gambar utk 99 HTN]. Satu pon tak jumpa!


Dah alang-alang kat sana, belila brg dapur sesikit. Tak banyak choice kat sini, plus barang-barang basahannya kurang segar [Giant ni kecik cotet jer]



Beli ini,



Dan ini,


Dalam usaha mempertingkatkan pengeluaran susu.


Sekarang dok sakan google resepi nak masak lobak putih tu. Bantai jelah!



1 Scribbles:

mamaaerish@eb said...

slm knl & folo,

jemput ziarah kami... ten little fingers