Pages

Friday, November 13, 2009

MEREKALAH SEGALANYA... [agak syahdu di situ]



.



Petang semalam.

PS kalau balik keja jer, memang budak-budak nilah yang dia capai dulu. Mak dia sangat soka hati melihat adegan ini. Bolehla melayan siaran ulangan Nur Kasih dengan aman. Kalau Mencah 'jaga' jgn harap boleh lari dari channel 613 versi Melayu. Yerrr... haku terlepas ketapi malam. Kamu-kamu semua memang dah lama addicted to Adam dan Nur ni. Makcik baru nak berjinak-jinak. 3 pelakon yg saya soka lihat, Tizzy [she used to be called as that; i baca dlm paper :P] Seripah Sopiah dan Ummi Nazira. Kalau takde depa2 ni, drama ni kurang kick! [setuju tak?]


0 Scribbles: