Pages

Thursday, November 19, 2009

ZANA DATANG RAWANG





Zana, my coursemate kat UKM sudi dtg rumah kontot makcik on Tuesday. Sayangnya Zana datang pada hari ganjil [hari genapnya semalam]. Apa beza hari ganjil dan hari genap?

Hari Ganjil = Langsung tak masuk dapur, tak masak apa2
Hari Genap = Meroyan masak itu-ini, test-try resepi itu-ini

So, lepasni... sapa2 nak mai Bayu sila check schedule dgn Makcik dulu taww. Nanti jadi mcm Zana, kesian dia kena tolong perabih kuih raya lemau makcik. Ada 4-5 bekas, tapi kuih dlm bekas tu dok ulang2 kuih yang sama jugak. Apa kes kannn... huhuhu.. sorry Zana, next time bagitau awal2 kalau nak mai, aku masak Bihun Goreng Cap Bintang Makcik Rehan yang terfamous seantero alam maya. Hihihihihi...

Sakan kami berborak. Flash back zaman UKM. Down memory lane kekdahnya ekk Zana. Padehal masa kat uni, aku tak kawan pon dgn dia. Tapi oleh sebab Makcik Rehan ni muka 'unique' gittew dan ala2 fofular kannn...  makanya, walaupon i tak kenal orang, tapi orang sgt kenal i tawww... [sila percaya] Zana telah mengecam Makcik di dunia belog! [dah mcm penjenayah lak haku haa...]




Iskkk... takde makna makcik glamer kat uni weyyy... dia cam haku sebab aku jer yang gumuk dan fendek kat fakulti tu dulu! uwaaaaaaa... :((





0 Scribbles: