Pages

Tuesday, December 8, 2009

AIR BATU, GLUCOSE TEST DAN OVEN




Orang kata kann... minum Jusmate ni dgn air batu kannn... sedap kannn
Baru betul2 rasa mcm shake.
Dan kurang hazabbb

Makanya kann... Makcik pon gigihla bawak air batu dari rumah.
Bubuh dlm cooler bag, bersama-sama dgn ice pack yg dibeli utk simpan EBM Asyraf
[aktiviti memerah susu dah ditamatkan sebab hasil perahan terlalu hazab]

Pukul 1 tengahari, setelah berlapar selama 2 jam [dah syarat dia lagutu kan]
Makcik pon bukak cooler bag, nak bancuh shake.
Wahh... air batu tu masih berketul2 tawww.
Power rangers jugak cooler bag dan ice pack ni ekk...




Ginilah rupa bancuhan Jusmate tersebut.
Bagi sapa2 yang penah mengandung overweight mcm Makcik,
mesti korang dapat bayangkan rasa dia camana
Saling tak tumpah macam air glucose yang misi bagi kita minum bila berat kita cecah 80 kilo!

Anyway,
Apa motif entry ini?
.
.
.
.
.
.
.
16k lorrrr....
Kelik-kelik la weyyy... Pedulikan penghinaan mereka-mereka ittew. Hihihi
Makcik nak bagi cukup 500 hinggit [jauuuuuuh lagiiii]
Nak cash out, tambah dgn voucher Isetan 200 hinggit haritu
Sebab nak beli ini...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Makcik dah boring asyik masak masakan local jerk! [cewahhh]
Nak jugak jadi mcm mereka-mereka ittew, masak masakan international.

Dah ada oven nanti, bulehla Makcik try resepi western kannn
Buleh feeling-feeling pan asean, pan pacific, peter pan.. [apekah?]

Ulang suara sekali lagi yekk...
Sapa mau beli Jusmate, kontek Makcik ekk...
[Hasil Jusmate kot-kot buleh top-up beli oven lagi besau!]





0 Scribbles: