Pages

Sunday, December 13, 2009

KUNJUNGAN KE HYTEX




Tak senang hati selagi tak perabih duit!

Sabtu pagi, Makcik pegi Hytex Kepong.
[Tiap2 kali depa buat sales aku tak penah miss - mcmlah best sgt pon]
Tinggal Aisyah kat umah Nenek Onah.
Tinggal Asyraf kat Bayu dgn PS.

Kat Hytex jumpa Cikgu Buntat aka Spawn aka Khairul & family.
[Sapa kenai dia sila angkat tangan]
My Unimate and also PS's schoolmate
Masa kat UKM aku tak kawan dgn dia pon
[kami lain faculty].
Lepas menikah dgn Pakcik, baru kami kenai-kenai.
Anak dia yang nombor dua tuuuuu.... fuyoh semangat!
Tak caya tengok gambau!


Adam 2 tahun, Arfah 6 bulan.
Melondeh lengan mak dia nak dokong.
Syoknya weh kalau dapat baby 'Michelin' mcm ni.
Baru padan anak-beranak ---> ditujukan kpd diri sendiri
 
 
Seterusnya,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bila Air Asia nak launch flight ke Kutub Utara nih?

Pembelian haku yang paling tak masuk akal untuk tahun ini!
Sehelai baju sejuk tebal giler.
Macamlah aku dok kat negara salji.

Makcik tak tahan tengok kecomelan baju tersebut.
It was meant for Asyraf actually,
Well, Mencah cam biasa.
Semua dia nak test drive dulu.
Punya jenuh nk sumbat badan montel dia masuk dlm baju tu.

Hasil belian lain?
Takde mende sgt,
some Tees for Mencah, pants for Asyraf.
Selebihnya puting susu botol, wet tissues dan....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Botol susu kecik comelni.
Harganya singgit.
Tu hasil perahan lepas balik dari Hytex.
Jangan terpedaya tengok gambar,
tak penuh pon botol kecik tu.






0 Scribbles: