Pages

Tuesday, February 23, 2010

GAMBAR-GAMBAR TERPILIH DI KOTA KERIANGAN

.

Sebab apa gambar terpilih?
Sebab banyak gambar yang gelap gelita, parkinson dan kembang ala2 halimunan.
[tidak dilupakan, tuan punya belog juga turut kembang setaman]

  
  
  


 Budak kat bawahni yang paling enjoy that day.

 
  
  
  
  

 







5 Scribbles:

izzahazfar said...

makcik raihan semakin comel....

anak-anak?

lagi la comel...heheheh

CikguIna said...

kau betul2 pi merendek kat genting ye? kau naik atas ngan kabel car ke dgn si kontot?

MAKCIK REHAN said...

yer lina hanip..aku betul2 pi genting. rawang - genting tak jauh mana..ikut btgkali. aku gayat naik kabel car...so pegi naik keta. bukan dgn si kontot, tapi naik keta laki akula...kalau naik kontot aku tu..mau barai kat tepi gunung!

AISYAH HANI said...

hang dah berapa kali sampai ke GH tu ye. Aku yang dekat ni sekali pun tak jejak lagi semenjak jadi bini orang ni..

ena said...

makin tembam plak aisyah nih aku tgk!