Pages

Monday, February 8, 2010

HAPPY BIRTHDAY TO AIZAT DAN FIKAH

.

Aizat yg wearing stripey T-shirt.
Dan yang dalam bulatan tu birthday girl yang sepatutnya diraikan - Fikah.
Fikah is 2 months older than Aisyah. Tapi dia ni kecik molek.
Bila Umi dia cakap : Fikah dah 3 tahun, dah besar...dah tak boleh nenen Umi...
Dia jawab : Tak nak besar! Taknak hepi besday...
Sebab tu moody kemain masa nak suruh dia potong kek.


Tapi... macam biasa... budak gown hijau sebelah kanan tu yang over.
Tiap kali orang sambut birthday, memang dia yang akan kedepan dulu.
Sebabtu Mak dia terpaksa gak buat kek huduh nak bagi dia syok sendiri potong kek.



Dia mesti nak dok depan sekali punya.... 
Tengok, punyalah sibuk nak kawal kek belukar dia
sampai dah tercalit icing kat paper cup.




Mata asyik merenung kek hutan belukar yang Mak dia buat. Kah kah kah...



Sengih-sengih syok sendiri masa org nyanyi lagu Happy Birthday utk Aizat dan Fikah...
Dia nyanyi utk diri sendiri okay!
Masa orang sebut Aizat dan Fikah dia sebut : Aisyahhhhh....



Yeayyy.... tepuk tangan!




Fikah sgt pemalu. Terpaksa didokong oleh Kakak Ain [yg pakai baju sekolah tu]
Budak bertuah Mencah memang tak pernah malu.... kekekekek.



Muka puas hati dapat potong kek lagi dan lagi...



Dia dok aim nak tarah cheese kek Aizat punya!




Bukan dia makan pon kek-kek tu.
Sudahnya menggedik dgn Babah dia pulak.
Ni dia dok bodek Babah dia nk mintak coklat.

Kat belakang Mencah yang rupa mcm Makcik Joyah tu.... sapa tuh?




4 Scribbles:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

lawa la kek yg MR buat...mencah mesti vangga abeh la.... sonotkan klu anak kite suka...maryam kek togel mama dia buat pun dia kompang satu taska..hek hek hek

adikmanje@ellyazarmilia said...

makin berisi pulak aku nampak mencah ni...MR, len kali dating kita bawak anak pulak ok...rindu pulak aku dekat budak2 ni...

eynda said...

Makin geram tengok mencah :-)

Nadiah Sidek said...

berapa kali setahun birthday aisyah? hehe..