Pages

Monday, February 22, 2010

INTERNET KAT PID RASA MACAMMMMM...... ^&*%*&%^^%#@$#@$

.
Sangap siot!
Dari pagi tadi, streamyx buat hal.
Talipon 1-800-bla-bla... dapat plak cakap dgn mamat operator bengap,
boleh menopos Acik becakap dgn ko dik!

Talipon lagi sekali pas lunch tadi,
nak semak report pagi tadi sbb still tak leh connect,
alangkah bangang operator pagi tadi tu rupanya...
Report ada... tapi dibuat atas nama Encik Jazlan!

Nama aku Rehan la weyyy... Rehan!
Rehan dgn Jazlan jauh beza noks!!
[mentang-mentangla suara aku ada sikit husky pagi tadi, JAZLAN ko bagi aku dik]

Ambik feel dulu, cek email kementerian jap, cek email Bizkizz jap...
kalau rajin Makcik sambung entry weekends lepas.

Para pelanggan Bizkizz ku yang terrrsayang,
tunggu Acik reply query korang ekk..
Blame it on our so-called : kalau tak streamyx tak cukup baguslah telecommunication company!


2 Scribbles:

Azimah@Melati said...

bagus ler ko meroyan streamyx aku meroyan wimax

sWeEtDaRLinG said...

talak 2½ dah aku ngan streamyx ni... kenapa ada lagi setengah, takut2 kena langgar daulat kang, kata jilat ludah sendiri plak.. kekekekeke

meh kali ni aku tulun ko maki plak

&*%#^**()*@)%^$*&()(*%$%#$%^%&*&()*)**(%^&^