Pages

Monday, March 22, 2010

DDMR : CHEESE BUN


.
Tak berapa nak jadi sgt.
Sekadar nak menghabiskan tepung roti yang beli kat kedai bakeri haritu.
Jugak nak menghabiskan cheese lebih2 buat pizza haritu.
Lagi pulak, nk cuba bread softener yang beli tapi tak diguna [smpai nk dekat expired]

Aisyah pulak asyik dok request nak kek.
Maybe sebab lama Makcik tak buat kek utk dia feeling2 Happy Birthday to you mcm selalu.

So, idea ni basically dapat dari belog Eryn. Thanks Eryn!

Tapi bahan-bahannya makcik main hantam ikut sedap rasa.
Roti tetap naik dan lembut, tapi rasanya doh tu terkurang uli.

Aisyah dok request nak tabur choc rice kat 'cake' ni... layan sajalah!



Halfway bakar....



Masak sudah!



Cicah dengan mushroom soup.



Tukang puji, tukang rasa, tukang sibuk, tukang selerak....




0 Scribbles: