Pages

Thursday, March 11, 2010

TENGOK TV : MAMA TEMAN KAMU KA... KAMU TEMAN MAMA?



.

Jam 4 segi kat dinding atas sliding door tunjuk pukul 10.40 mlm.
Laki Makcik dan anak bungsu Makcik dah karam.
Tapi anak sulung Makcik belum nampak tanda-tanda nk karam.
Jangankan karam, bocor pon belum.

Apa masalahnya?
Masalahnya.... lepas dia karam baru mak dia buleh karam.
Kalau tidak, adik dia yg dah karam pon buleh timbul balik
kalau bawak dia masuk bilik sebelum dia karam.

Lagu mana nih!
Mak dia dah sangap giler.
Mlm ni energy dia lain mcm... pakai bateri Energizer kot.
Selalu tu tahap bateri Eveready jer.

Esok hari Jumaat hokeh....!



p/s : Katun Special Agent OSO ni mcm har*m jerlah...

.




0 Scribbles: