Pages

Sunday, February 3, 2008

3 days only

Esok, lusa, tulat. 3 hari jer keje. Lepas tu CUTI. CNY + 2 hari cuti weekend. Lama tu.... Tapi mcm tak best jer rasa cuti lama2 nih. THE REASONS ARE...


1) Hubby is away for his fishing trip (again...hurrmmm :/ ). And this time, Terengganu. (again...) - kena bold n highlight sbb point ni tersgt penting!

2) Me and Aisyah - dunno what to do, where to go, whom to go with bcoz - read the above point.

3) Tak happening nk plan anything kalau kami 2 beranak ajer yg tinggal bcoz - read the 1st point again...

4) Nak lepak2 kat umah pon cam tak best coz all my inlaws will be back (take note, we r staying with my parents in law okkay...) Surely, I'll be awkward as usual bcoz - back to 1st point!


Aiyooo.... dari pagi tadi saya sudah jadik moody lorr...semua sbb point nombor 1 itu! Tak ske! tak ske! tak ske!

Wahai suamiku yang tak berapa kacak...kenselkan sajalah program memancing mu itu. Kasihanilah isteri dan anakmu ini... Mana kami nk merempat nih??

Kalau kami (me n my doter) balik kampung kat Perak melampau tak? Ala2 membawa diri la kononnya..hihihi...

Psssttt...sometimes kan, sayer raser mcm mahu jumpa bomoh jer taww. Biar kurang sikit "semangat nelayan" suami ku itu. (I always teased my hubby - FISHERMAN).

Alalalalala...alalalala..... nk lari masuk hutan....... :(

Photobucket

Hurrmmm...... byk mender nk update nih. Esp. pasal Aisyah. Tapi sbb point nomot 1 di atas...mood sayer sudah dilarikan.... so, nanti2 lah sayer mengupdate.

OOOooopsss!! Semalam Aisyah genap 10 bulan. Yeayy!! cepat besar sayang, cepat bejalan. Senang kita nk lari sama-sama kalau Babah tinggalkan kiter pegi mancing! Hehehe... tak bayek ekk....




0 Scribbles: