Pages

Wednesday, April 16, 2008

Trim rambut

Balik dari kerja semlm Aisyah tengah tido dlm buai. Noticed something weird...huhuhu...Atuk Acan sudah trim rambut Mencah sesedap rasa. Sebab rambut dia asik mencucuk mata. And my SIL tak abih2 telling us to trim her hair sebab dia kata nanti budak jadi juling! Errmmm..nilah pertama kali dengar pantang larang mcm nih. Alasan dia, nnt jurai2 rambut tu akan block pandangan budak. They tend to move their eyes..left and right...left n right..to avoid that hair (fringe) so, thats how they will become juling! Malas nk cakap apa... diam jerlah. Rambut anak dia sendiri tanak pulak dia trim. Alasan, rambut anak dia tak cucuk mata. Boleh gitu?



My curly baby, looks funny!










This is her latest 'peel'. Suka sangat isap puting botol kosong sambil practice berjalan. Funny tengok... Accidents happened few times when she tersembam with the bottle in her mouth. Sakit lah gigi dgn bibir dia tu! Maklumlah...berjalan pon masih ala2 Robocop....
video




These below photos was taken a few days before her birthday party. Karenah Aisyah sambil minum susu...





She will kangkang2 kaki mcm ni...






Pastu, she will pintal2 bantal atau kain kat ujung kepala mcm ni...






Excited 'baca' bed-time story book yang Suffiya hadiahkan....
video






0 Scribbles: