Pages

Thursday, June 12, 2008

CUCI MATA

Sejak 2 menjak ni dah jarang sayer update blog. Hehehe..tu tandanya tak ada konflik dgn En. Somi lah tu..hehehe.

Sebab tatau apa yg nk ditulis, sayer nk tepek gambo2 baju gugurl yg saya sukaaaa sgt tengok. Comel... tapi takat boleh tengok jerlah... living cost dah meningkat, kena kurangkan perbelanjaan mender2 yg tak perlu.


Genuine POLO RL Tee. Nak beli harap maklum jerlah kan...habis sebulan gaji mama nnt!






Cun kan... kalau tengok baju-baju mcm ni..buat saya teringat kat Maria Sharapova. Kan design dia mcm baju tennis player... :)





Dan saya sukaaaa sgt baju yg ada patchwork and appliqué mcm ni.... yg saya dpt beli 2 helai utk Mencah kat pasar depan opis ni. Ada Apek naik van buruk dtg jual. Rasanya dia dpt dari over run stocks. So, dapatlah beli murah2....kalau kat butik, dengar citer sampai rm59 sehelai....



Jom tengok shoes pulak....





So, buat ibu2 yg kurang berkemampuan mcm sayer..hehehe..marilah kita pakat2 cuci mata shj. hehehe.....

.

0 Scribbles: