Pages

Saturday, June 14, 2008

The latest member of Panca Sitara ;)

Again, this capailang fancy shades I rembat kat kedai Apek @ Rasa last week. Wanted to buy some stationaries there, then I saw this cute n cheap shades (rm1.50 ~ damn cheap rite!). So, as usual tanpa berfikir panjang sayer pon belilah utk Mencah! Hehehe....


When I first put this shades on her face, shes kinda jakun and sengih kerang busuk...




Soon after, dia dh mula rimas kot. Tengok muker pon dah jadi serius sikit. Actually gambar ni I dah crop. Gambar ori, Nenek Onah was holding her hands so that I could snap her photos again...




2 saat sebelum Mencah took it off! Ni sengih sambil meronta-ronta minta dilepaskan tgn dier tu....notice, shades dah melondeh kat hidung dia yg 'cembeng' tu! Hahaha....


**cembeng = kembang :p

*************************************************************************

Asyik beli utk Mencah jer kan... Last Friday I bought this Ah Lian style wedges. Hahaha... rm15 shj. So, Nieza and Zell... inilah dia rupa fizikalnya.... ala2 gerdikss gitu...berhias riben lagi. Nieza, aku rasa preggy woman can wear this..sbb heels dia wide and comfy jugakla material dia. Ni last pair saiz 40 (besar gajah kaki aku!). Design lain ader byk lagi..riben, renda, simpul, jerut semua ada! ~lol~



Rajinnya haku....buat collage lagik!


**************************************************************************

Siang tadi sgt penat!

Pagi2 lagi dah bertolak ke KKB sbb my PID participate dlm aktiviti bersama WI peringkat Daerah Hulu Selangor. So, kami bukak booth kat situ. Buat promo PID Rasa dan ambik kesempatan lelong stok2 lama from my bizkizz. Crowd was okay but spending behaviour hancuss! Semua kan kena berjimat sbb harga brg dah naik.Hehe. Lagipon, most of them are housewives with limited income. hehehe...tak baiknya sayer... Laku 2 brg jerk! Berpeluh sampai meleleh-leleh sbb weather today was sooo...hot! sampai mlm ni pon still terasa bahang.

more pics and details are available at my PID blog - klik here


.

0 Scribbles: