Pages

Monday, June 16, 2008

Selamat Hari Bapa

Nenek Onah kata; hari ni hari jadi bapak! Hahaha...cam kelakar jer bunyinya...tapi betul jugak kan... maknanya harini adalah hari jadi untuk semua bapak2 sedunia ~lol~

Takder apa2 yang menarik, as me and hubby bukan jenis nk celebrate bagai nak rak mender2 cenggini. Dari pagi sampai ptg, kami bergolek jerla kat rumah melayan our little monster; Mencah. Ptg sikit baru hb ajak pi jenjalan TESCO (mcm acara wajib plak pegi TESCO ni tiap2 minggu. hehe..)

Beli brg2 dapur sikit, brg2 Mencah and the best part is brg2 camping! We are looking into outdoor activites! Kami mkn kat foodcourt kat Tesco tu. Spt biasa..am a fish lover...salmon steak. I lurrrve the lemonade sauce! Mcm nk google cari resepi dia nnt. Gambar tarak! segan arr nk snap gambo makanan. Kat food court jer...cam org jakun lak karang. kalau fine dining ok la gak kan...hehe...





This is Mencah dlm troli TESCO. Masa ni dah nk balik. Mata dia dah berat sgt...mengantuk!



Dalam keter Mencah tido sekejap. Lagipon dekat jerk. Sampai je umah, bila nampak babah dia tgh godek2 nk try pasang khemah...terus dia jadi super power! Haha...excited yg amat anak mama ni... sampai Atuk terpaksa pegangkan dia while me and hb nk pasang khemah tu. We bought 6 camper at rm50. kalau 4 camper only rm39.





Macam dah tak sabar2 sgt nk pegi camping! dipeluknya beg khemah tu.....







Macamana lah kami nk pasang khemah tu kalau this little monster ni dok sibuk nk masuk, nk pijak, nk berguling kat atas khemah yg baru dibentang...haihhh.....dah la mulut dia bising kemain!





Yang ni plak sibuk nak galas sleeping bag... senget2 badan dia nk balance kan sleeping bag yg lebih kurang sama berat dgn dia ~lol~




At last.... we manage to fix it!



Babah, lemme be the first...



Nak test baring2 jap....wah...luas la kat dlm ni.
Hey guys, lemme tell u...my Babah bought this 6 persons tent (eventho there were only 3 of us!) cos both mama and babah were as big as 4 person!




This is so cool! I cant wait...!!



So, agaknya bila kami boleh rasmikan khemah ni kat atas tanah ekk???

Calling for Nieza, Zell and the rest!

Anyone dare to join us?



p/s : Happy Father's Day to all cool daddys out there!


.

0 Scribbles: