Pages

Monday, November 17, 2008

AISYAH HAS RECOVERED



Aisyah dah getting better. Infact, ptg semalam kami bawak dia pegi JJ Kepong. She behaved well. Kami tak bawak dia pegi play area as usual. Dia kan baru jer nk recover. Play area dlm JJ tu padat dgn bebudak cuti sekolah. Nanti kang mcm2 virus plak yg dikutipnya kan.

Rasanya weekend baru ni byk saya buat entry. Tah kemana-mana hala peginya, tak moncol2 pon. Hehehe...auto publish kononnya. MIA terus. gasaklah. Kose nk menggodek.



Asal mama atau babah dia mengadap laptop, dia mesti nk menyendat sama. sana sini tekannya. Mouse saya sudah 2 ekor terkorban dikerjakan budak ni.

Dah boring main komputer, dia ambik surat kabor, lap dinding!
Mana dia belajar lap dinding dgn surat kabo? Nenek Onah lah... selalu sgt dia tgok nenek cuci sliding door pakai surat kabo kan? Hah... true enough lah kan, children learns from observation. kalau yg baik ok lah..kalau yg tak elok yg dikutipnya?

Saya jerit panggil suami kat dlm bilik. Suh dia dtg tengok anak dara dia ngelap dinding. Then Babah tunjuk dia sliding door. lap kat sini la Aisyah...



0 Scribbles: