Pages

Monday, November 24, 2008

BELON PURPLE

.
Babah dia tgh pilih2 suar kat kedai baju-bajan harga patut. Yang anak dah tak senang duduk, asik nk berlari ke playarea tadi tu kan. Rasuah lagilah. Belon ada kepala bunny ni singgit jer. I loikeee... kalau kat tempat lain, busuk2 2 hinggit kan?

Syok sendirilah dia layan belon tu. Tak basahla ketiak I kan, sebab dia main setempat. Hehehe.


Turun bawah, nk kuar dah. Sementara tunggu babah pi toilet sat, Aisyah nampak beg gambo CARS (kartun CARS tu) kan mcm ROARY THE RACING CAR (PHDC pepagi). Duduk bersila dia kat situ....


Kuar dari Selayang Mall, masuk pulak cot memot. Cuci mata.

I followwww....

.

0 Scribbles: