Pages

Sunday, November 23, 2008

SELAYANG MALL

.
Sampai fly over Selayang, tetiba Babah mencah belok ambik kiri. Layan Selayang Mall pulak. Nk beli CD game PS2. Laki I ni memang pemurah kemain dgn anak2 buah dia yg ramai bergenut kat umah Nenek nih. Cuti skolah katakan. Bang, belanja I tiket James Bond lagik bagus bang drp beli CD tak pekdah tu :P

Mencah nampak jer CD gambo Otromen dan yg sewaktu dgnnya, mulut tak abes2 Amennn... Amennnn.... Nampak spongebob, Bobopp.... Nampak fish (segala menatang yg dok dlm air), pishhhh...

Naik tingkat atas sekali nk solat Magrib. Kantoi lagi kami laki bini. Ada play area jugak kat atas tu. Tapi syiok, org tak ramai. Mencah apa lagikan.... sakan la...


Merry-go-round. Hok ni mahal sikit. Baper tah..malas lah.


Hok ni FREE kalau duduk saja. I loiiike! Kalau nk bagi dia godek2, singgit.


Jumpa jejaka idaman Bkt Beruntung. Ilham, yg baju collar merah - anak kawan Babah.


Tak syiok. Tempat duduk dia jauh dr stereng. Payah dia nk tekan punat2 tu.


Hok ni jugak yg dia suka. Saya turun dari surau, tengok stereng tu dah longgar. Diam2, dukung anak, blah dari situ.

Jumpa kedai maju murah-murahan yg bukan bundle. Babah ajak benti tengok2.

I followwww....

.


0 Scribbles: