Pages

Sunday, November 2, 2008

DST - Digital Story Telling


Heyy..jgn main2 dgn Mama Mencah taww!

Dalam keselengeran I nihh.. I menang one of the best DST (among the whole PID) masa kursus 3 hari lepas. Sungguhlah tak ku sangka, DST ku yg di saat2 akhir tu berjaya dapat nombor 2 wehh. No 1 of cos la otai Tg Malim kan... hehe.

Sumpah wehh... I tatau apa mender DST tu sebelum ni. Tapi kami dibagi last minute assignment before attending the kursus - buat satu storyboard pasal komuniti. So, I pilih topik keusahawanan.

Walaupon storyboard I byk temberang dari yg betul (sbb I dah lupa details pasal tanaman cendawan nih..) dan music background yang tersengguk-sengguk (very the last minute okeh!) sungguh tak kusangka, dlm byk2 DST selenger lain pada hari tersebut, DST sayer turut mendapat pojaan hati para juri. Makasih yukk!

Hadiah nyer enggak lumayan...huhuhu...headphone set jer wehh! Tapi I tetap bersyukur okehh..

Anyway, mari saya cuba uploadkan video 4 minit tu disini.




.


0 Scribbles: