Pages

Saturday, November 1, 2008

Mama Mencah yg 'selenger' is back

I was away for 3 days. Ada sapa2 perasan tak kehilangan daku? keh keh keh (soklan selenger!)
I pegi training atau dlm bahasa gomen - Kursus (read as makan2 membesarkan badan!)


Tatau la nk kata apa pasal training tu..kang I ckp kureng faedah, melampau pulak kan? Kiranya ader faedah gakla... tp kurang, boley gitu? hehe...

Sepanjang Kursus hari pertama kat KLCC (KL Conv. Ctre), I dan Zalia asyik buat aktiviti 'Selenger' dan 'menselengerkan' org. Heh!

Ni gambar2 sewaktu saya menselengerkan diri sendiri di kala ke'blur'an mendengar kursus.



Masuk jer sessi petang, I dah makin selenger dengar ceramah yg tak kutahu pucuk pangkalnya. Makanya, I practise guna kamera henfon baru. Pastu, I mms one of these selenger pic to hubby. Dan suami ku tanpa ragu2 mengesahkan, betapa selengernya wajah bini dia masa tu!
Mak aii..nampak pipi Makcik Rehan yg selambak tu!




Pastu I snap gambar Zell dan mms kat dia. Dan dia plak tlh meng'mms' gambar selenger dia kat husband dia. Tak pasal2 para suami pon terkena sindrom selenger. Keh keh keh!

Nota : Laki dia tanya, sapa la yg selenger tangkap gambar sisi bini dia sampai nampak lengan besar balak nih? wakakakakaka...





Sumer org dok berlumba2 snap gambo penceramah. Maklumla..ada selebriti katakan..ada Atai - anak sedara Sudirman dan Abd Latiff Mohideen (yg buat filem2 syok sendiri mcm Duyung, Anak Mami etc. tu). Tetapi I dengan tegarnya, tak hingin nk snap gambar diorang. Sebaliknya, I dengan bangganya telah memframekan gambar hidung kombang ku sendiri.




Seterusnya kami berselenger sesama sendiri. Mula2 I selengerkan Zell, tangkap gambor dia pakai frame gorilla nih. Pastu giliran I pulak diselengerkan.




Yg ini lak gambar masa last day. Gambar selenger ini, menunjukkan betapa luas serombong kapal empunya blog ini dari pandangan bawah.


Hasil dari aktiviti selenger ni, daku akhirnya mengetahui bahawa henpon ku ini rupa2nya ada template frame kalo nk hambek gambo. Sumpah aku tatau sebelum ni weiii...


0 Scribbles: