Pages

Thursday, November 6, 2008

MENCAH'S FAV SHOW - PART I


Actually Mencah mula2 tak suka sgt tgok Hi-5 ni. She prefers Ultraman (serius!). Kalau tgok TV ptg2, bising mulut dia : Amen arrr...amen arrr.... (nk suh bukak ultraman kat Ceria)

But, every morning, without fail, I akan spend 1/2 an hour dari pukul 7.30 sampai pukul 8.00 pagi, layan Hi-5 dengan dia. Kalau I kena pegi ofis awal, I akan bukak siap2 channel 612 (Nickeledeon). Oleh sebab dah hari2 kena tengok, lama-lama baru dia suka. Saya suka program ni sbb dia ada combination of learning, stretching, dancing, singing, human alive, puppets etc.

Tapi, kesan sampingannya pon ada. Mencah gedikk yg amat kalau dengar muzik. Asik nk goyang muntot...huhu.



0 Scribbles: