Pages

Monday, November 10, 2008

RAWANG - SETIAWAN - LUMUT - RAWANG (PART IV)

Kekangan masa dan cuaca (panas ya Allah) menyebabkan kami tak sempat dan tak sanggup nk bawak Aisyah bermain di pantai. Jangan tak tahu, Babah dah excited bukan main... dah beli mainan nk bina beach castle (alah, yg ada pencedok, penapis, baldi plastik bagai tulah...) sejak 2 minggu lepas. Sudahnya, mainan tu jadi bahan utk main pondok-pondok jer depan TV.









Terseksa jiwa raga tengok gambar kat bawah nih. Jenuh nk kena bergasak nk ajak Aisyah bergambar. Sebabnya dia dah letih dan rimas, asik nk bergambar. Last2, time nk bergambar dgn mama dia buat perangai...

.

0 Scribbles: