Pages

Monday, November 10, 2008

RAWANG - SETIAWAN - LUMUT - RAWANG (ENTRY FINALE)


Aisyah tanak dipegang. Tapi Atuk buat kering. Hehe..pegang jugak tgn dia tak lepas2. Boleh pon dia behave. Tapi kejap2 dia membentak-bentak kaki jugak. Protes la tu. Ada video gambar dia bentak kaki. Nantilah upload. Dengan Streamyx kat umah yg &*&^$#, hurmm...migrain I you!








We bought some T-shirts for the kiddos at home. Nenek cam biasa, beli dried seafood banyaknyerrrr. I tak beli apa pon utk mak kat kg. Kat Kuala Kurau tu, ko nk ikan masin cap apa, jenis apa, brand apa, semua ada!

Tima kasih kat Abg Lang sbb sponsor bilik for Atuk dan Nenek. Kami punya bayar sendirilah... Kan bini Sepol ni tokey. Walhal, bukan tokey yg bayau ponggg. Hehe. That small hotel was more than enough for a moderate people like us. Basic things are all that we need, plus dekat dgn umah kenduri, dekat dgn tempat makan. Murah laktu.. hikss.

Owhhh...Monday sudah tinggal half.

Apsal Pengerusi PID ni tamau angkat phone nih! Jenuh dah call...amacam dgn jamuan PID Sabtu ni. Jadi ka..tara jadika... bikin saya kacau juga lah!



.

0 Scribbles: