Pages

Tuesday, November 25, 2008

RESDUNG

.

Diharapkan ubat dan bedak ni mampu mengurangkan penyakit resdung saya. Dah seminggu lebih beli. Utk resdung.Tawakkal ajerlah. Skangni, asal saya dengar ada ubat herba yg berkesan untuk penyakit resdung (kalau harganya munasabah) saya akan beli.

Semlm saya kena attack terukkk sgt. Sebabnya mlm minggu tadi, masa merentas desa 3 beranak, saya mkn kerang bakar. Sedappp sgt sampai lupa saya ni alah dgn sea food. So, start hari Ahad sampai semlm, saya bersin kaw2 mcm nk tercabut bumbung umah. Kepala rasa ting tong, hidung tersumbat, tekak gatal dan kering. Dahsyatnya penangan kerang bakar tu. Sungguh tak berbaloi mkn kerang bakar 3 hinggit, binasa badan sampai 3 hari.

Lepas ni i will be extra cautious when concuming seafoods.

Sitisifir cadangkan saya makan product HPA,
Biras saya cadangkan produk keluaran Dr azimuth

ada sesiapa boleh bagi testimoni untuk produk-produk ni?

Mekaseyy...

.

1 Scribbles:

Anonymous said...

http://eekshop.com
Glass Break Sensors element triggers for those times when aspect detects high-pitched wavelengths The fix the problem isn perfect but take heart a resource box is always quite more Glass break sensors are for no reason typically necessary because the majority of the alarms already include a multi function alert sensor. This type concerning add-on will be the best enchanting car owners which of you think their vehicles are at the risk concerning since they will be vandalized.