Pages

Monday, December 1, 2008

SAVINGS SALE?

.
Memang saving giler. Pegi One Utama, hapah pon tak beli. Jiwa raga tak tenang nk milih brg pasal lupa bawak stroller Aisyah. Sakek pinggang nk mendokong. Nk mencari paking pon azab dah. Ummat Muhammad punya la ramai. Kami laki bini yg memang tak 'sajak' nk shopping memahal ni kan...sudahnya balik ke port biasa yakni TESCO extra Selayang (blom ada duta lagi kan?)


Sempatlah bagi can si Aisyah membuas kat area mainan JJ sementara tunggu babahnya milih brg. Sudahnya, satu mender pon dia tak beli.



Bawak masuk toys r us, laptop menan jugak yg jadi fav dia. Nk jadi IT engineer ker anak aku nih? Jgn jadi blogger merepek mcm maknyer sudahhh...



Kesian nengok dia mencangkung, sayer letak dia atas car seat nih. Ha..mainlah sampai lebam!



Diakhiri dgn early dinner di Johnny's steamboat. I likeee... kan i diet...lupa?

Kat TESCO sayer dah lebam, dah tak kose nk nangkap gambo. Infact, henpon pon tinggal lam keter. Beli groceries, toilettries itu ini begitu begini...zass.. terus balik rawang.

.

0 Scribbles: