Pages

Thursday, May 28, 2009

BERBALOI - BALOI


.
Kepada para penjual baju kanak-kanak, tolong jgn marah kat Makcik Rehan ya!

Semalam MR pi merendek tanpa tujuan kat Pekan Rawang [kan i baru dpt gaji yang sungguh 'lumayan' kan...] Pekan Rawang ni kan baru naik, so banyak lah kedai2 baru yang tumbuh bak cendawan. Tiba2 saya ternampak satu kedai barangan baby yang baru bukak. Depa letak lak banner besar2... SALE!!

Tau jerlah Makcik Rehan ni kann... bagai diruntun-runtun jiwanya nak menyinggah. Hampir nk terlepas kona nk masuk lorong tu taww... tapi dengan gigihnya, i buat kona lipat ala2 pelumba F1 sebab nak jugak-jugak singgah kedai tu.

Dalam banyak-banyak baju kat situ, MR berkenan kat 3 helai T-Shirt ini yang dijual dengan rega RM10 sahaja. Harga asal kat price tag tu adalah RM29.90. Wahhhh.... haku pon apa lagi kannn....

Balik umah, i pon kepochi kat laki i... buat julung2 kalinya...laki i tanya, beli banyak ni jer ker? kalau dah murah beli la banyak-banyak! [perli ka ikhlas ni bang?]


*click at collage to enlarge the pic*


Rasa mcm nk singgah lagi la harini... semalam agak terburu-buru sebab hari dh lewat petang.
Ada ka sesapa yg teringin nk kirim? Branded la jugak...Disney, Adam kids dan Mini Mode [mini mode ni aku tatau brand aper..hehe]

My favourite adalah yg Tee Disney kaler putih tu, with embroidered wordings. Sangat hensem kalau baby i yang dlm perut ni pakai [cewahhh...]

That white and red Tee tu adalah utk adik Kak Esah dan yang pink jambu tu utk Kak Esah.

BTW, sebelum u olls tanya - gender baby dlm perut adalah BELUM TAHU. Oleh sebab hati dah bekenan, i pejam mata dan beli jugak. Hehehe...







0 Scribbles: