Pages

Thursday, May 21, 2009

MAKCIK REHAN YANG JELITA


.
Bajet nk jana 16k la konon tu, bubuh tajuk poyo kemain.

Salam, harini dh Khamis. I like. Esok Jumaat, i laaagi like!

Apa nk cerita ekk? boleh Makcik Rehan enterprem dulu tak? Lama i tak tempek muka lebau i kat Blog Mencah ni kan?


Demi nk menayang muka kat Blog Mencah, I snap sendiri taww gambo nih. Dalam panas terik [kol 1 tengahari], sambil drive laju kat lane kanan, nk senyum dan nak pandang camera kononnya.... Camana tuh? Itu yg jadi muko MR kelat camni.

Ini gambo hari Selasa - 2 hari lepas masa MR on the way nk ke LCCT. Nak hambik mak ayah. Tapi i sampai awal [saja pi awal sbb nk 'melencong' ke Nilai 3]. Cuaca adalah sgt panas terik dan peluh mencurah-curah [kemain detail explain, apa kes?] Dengan terhoyong hayang, i gigih mengusung perut dan badan dempol i mencarik langsir kat Nilai 3. Dan sememangnya ada hasil. Dah malas nk pikir, jumpa jer yang melekat dihati, i rembat terus.

Gambar langsir? Tekan la iklan dulu.... nanti i tepek kat next entry ekk. Giler Nuffnang punya pompuan. Macamlah aku boleh kaya raya sgt dgn pendapatan rm2.30 seminggu. Kekekeke....




0 Scribbles: