Pages

Tuesday, June 9, 2009

SI TEMBUN YANG LUKA


.
Semalam dan pagini i tak masak. So, adikmanje... harini awak tak akan terliur tengok apa2 hidangan lazat hazab pon di blog Mencah ni.

Sebabnya? Kak ipar i datang ptg semalam. Dia bawak lauk siap2 utk Atuk Acan - i laki-bini dan anak tumpang mkn dgn tak malunya.

Pagi tadi kan i bgn awal [nk kena bitau byk kali ni....bukan senang MR nk bgn awal kan] so, dengan gigihnya i nk bancuh nescafe utk Pakcik Sepol. I nk bukak tin susu... errrkkk! sekali sudah luka sama saya punya ibu jarila... tergores dekat tin yang bergerigis tu. Darah menitis sampai ke lantai. Aisyah buat muka sedih tgok mama action buat kerut2 muka [mcm sakit sgt la konon].

Pakcik Sepol selongkar lemari, jumpa plaster... balut sama itu luka. Selesai...

So, kat opis i garu kepala nk buat story apa utk sessi petang... nampak jari i yg sememeh kena balut, klik-klik...siap!


Tengoklah jari-jemari ku yg tembun mcm kuih donat terlebih yeast.



Sekianlah entry tangkap muat sessi petang. Petangni, esok dan lusa ada projek best! Esok dan lusa MR cuti 2 hari okeh. I nk kumpul bahan byk2 utk di tepek kat sini. Tengoklah esok kalau sempat, i buat live telecast dari Taman Bayu Permai. Syiok!





0 Scribbles: