Pages

Friday, July 31, 2009

AGAK TERGEMPAR


.

Terbaru dan terkini dari PS.

PVD [dept dia] dah tutup start harini - kena kuarantin. Tatau sampai bila. Nak tanya panjang2, dia nk becakap pon mcm tak larat. Yerr.. PS jugak sedang demam. Aduh risau.

Sudah ada kes Selsema pok pok. H1N1. Tulah, asyik dok pergi-balik obersi. Balik bawak virus.

Yang paling tak best adalah : Malamni mama kena tido kat umah Atuk dgn Aisyah. Sebab Babah kena kuarantin.

Habis tergendala program hari minggu.

So, nak pergi Klang tak?
Nak singgah besday party ke tak?
Nak open table untuk intan berlian ke tak?

Kesian satu vendor tu. Terpaksa cancel tournament bola mlm Sabtuni. Rugi ribu-riban. Stadium dah book. Makanan dah order. Hadiah, doorgift semua dah beli agaknya.

Wyra, baik suruh Shujin cepat2 revise tarikh utk tournament Futsal. PVD sedang terancam [mcm melampau jer guna perkataan terancam kan?]

Sekian, MR melaporkan untuk hari ini.

p/s : Nak beli Brooch kat Bizkizz masih selamat. Takde direct contact - kita pakai posmen hantar brg. Hahaha...



Iklan Selit :
MAHARANI - RM 13 per pair






0 Scribbles: