Pages

Monday, August 3, 2009

QUICK WEEKEND UPDATES

.

PS okay. Demam dah kebah. Thanks for all your wishes. Tapi Aisyah selsema dan batuk agak teruk. Atuk Acan dan Nenek Onah pon demam, batuk dan selsema. Mungkin Aisyah yg spread virus kat depa.

Weekend kami?

Sabtu pegi Klang. Kenduri doa selamat. Anddd... i did open table 'Bizkizz' kat sana. Hehehe. Habis semua sepupu-sepapat, sedara-mara i kepochi pasal belog Bizkizz.

Maaf Wyra, tak dpt singgah Subang Parade. Jalan jem giler (due to tunjuk perasaan kan) mula2 mmg kami ikut jalan biasa, sampai kat Templer Park tgok jalan dah sangap sbb polis buat roadblock. So, PS buat U-turn dan kami pegi ikut highway. Tak ada jodoh nk jumpa Cheeky Mia. Next time maybe. Anyway, wish her a very happy 4th birthday.

Ahad tak pi mana. Lepak, tgok TV, mkn dan tido semata-mata. Oh ya, sat tadi kami pi terjah up market yg baru bukak kat Rawangni. [Konsepnya ala2 pasar lewat mlm Danau Kota] Orang yang pi mmg ramai, tapi tak ramai yang beli brg pon. Baru lagi kottt...

Aisyah dapat Tabis baru selepas Tabis merah dia yang MR beli kat Giant Batu Caves last week dah kempis kena cucuk. Dia jugak yg cucuk! Kalini beli yang purple plak. Ada org kata the purple Teletubbies tu resemble gay. Betul ker? What everr...

Till then, nak tido dah ni. Jangan lupa kelik2 Bizkizz ekk....


Iklan selit :
RAFFLESIA CAT-EYE : RM 10 for 3 pcs





0 Scribbles: