Pages

Thursday, July 16, 2009

CELIKKAN MATA

.
Hahahaha... punya mengantuk sampai salah eja kat entry pulut rendang di bawah. KEPALA dah jadi KELAPA. Hazabbb...

Tengah MR dok tertonyoh-tonyoh kepala kat meja komputerni tadi [tersengguk-sengguk], tetiba assistant i datang kejutkan i dengan berita tergempar. Wallaweyyyy..... habisla aku pasni. Melanguk la jaga PID ni sorang2 sampai petang [icon menangis guling2!]

Kita simpan berita tergempar tu untuk episod yang akan datang yerrr....

Lepas dpt berita tu, mengantuk i ada hilang sikit lorrr [tapi kalau bagi bantal, still i boleh tidur balik :P] So, i godek2 henpon cari gambar2 terperam utk buat entry [demi kesinambungan 16k kannn] Jumpa gambar2 Mencah masa bawak dia merayau-rayau kat depan rumah.

Masani anak-anak jiran belum balik sekolah. So, dia boring main sorang-sorang [boring sebab tak boleh berebut bola dan mainan org] i terpaksa gak bawak dia merayau kat luar sebab kat dlm rumah ada pekerja Indon tgh buat welding nak pasang pagar dan awning. Dan budak ni sangatlah penyibuk ala2 Handy Manny....




Anak sapa la yang melukut di tepi pagar umah orang ni. Dia dok usha bola dan basikal kat umah org. Bila Babah nak belikan basikal utk dia ni....





Ni dia cakap : Mama... nak pishh [peace] lagi. Maknanya nak suh tangkap gambar lagi la tu... Sampai skang dia tak reti lagi buat 'peace' bila tangkap gambar.





0 Scribbles: