Pages

Friday, July 17, 2009

SITTING ON DORA AND WEARING DORA, MAKES HER LOOKS LIKE DORA [silap rambut jer kinting]

.
Semalam car seat cover Dora dah sampai. Boleh la nk 'serlum' car seat lama si Mencah. But, cover tu slightly longer [perfectly suited to booster car seat i think] Pastu kami laki-bini dok pening camana nk pasang seat belt kat seat ni. Lubang utk bahagian atas ada, tp lubang bahagian bawah utk letak 'clutch' tu takde [tak kan nk tebuk sendiri?]

See how lah... maybe kena train aisyah pakai seat belt kereta biasa, belit jer terus kat car seat tu. [korang paham ker situasi yg haku cuba gambarkan nih? - buat2 paham jerla yerk]



Budakni takmau kuar dari keter hokay! Nak suh mama hangkut car seat dia masuk dlm umah baru nk kuar. Pastu mkn, minum, main, tgok TV semua atas 'Dora'




She's wearing her fav pink Dora shirt, sitting on her new Dora car seat [ok, cover jer yg baru]



Selamat Hari Jumaat semua!




0 Scribbles: