Pages

Wednesday, July 22, 2009

MAKAN MAHAL UTK TAHUN INI


.
Makan-makan kalini mcm best sikit [selalu kan kami ni dok layan food court jerk] Ni semua bahana PS mengidam ayam pandan siam. Biasanya kalau PS mkn kat sini, vendor dia yang belanja. Tapi kalini PS yang tetiba baik hati nk belanja anak bini dia. Hehehe.

Masa mula2 sampai i pon cam terkedu tawww. Abang ni okay ker? Tak penah2 bawak kami mkn tempat best camni? [hazab kan soklan aku kat laki sendiri :P] PS bantai gelak jerk. Eh, ni mama kena citer kat belog ni... cepat2 tangkap gambar restoran ni sebelum hari gelap. Hahaha...


Mula2 masuk, i ingatkan PS bawak kami pi muzium!



Ni kesukaan anakanda beta...




Kan dah kata... mula nk merayap kat air pancut. Tengok PS dah tak peduli anak bini. Menonong ke depan nk pekena ayam pandan :P




Mencah ala2 takut nak dekat dengan kolam ikan ni. Maybe sebab air dia jernih sgt dan ikan2 tu berbonggol kat kepala [flower horn]




Tudia... anak sapa la yg dok buat kerja part time dlm restoran nih!




Serius dong! Interior dia sgt cantik...




Tengok kusi meja dia yg berukir penuh. Very the siam looks.




Bunga hidup hokay! Lepas jer snap gambo ni, i terus seret Mencah utk blah dari situ. Dibuatnya dia kutip bunga2 tu nak selit kat rambut, habis aku!



Dinding pemisah nak ke washroom. Made of glass. Cantik.



Tak dpt snap gambar kat signboard luar [malu arr... i bukan blogger tegar].
Snap kat napkin jerk :P




Demi nak kontrol dia dari membuas kacau meja orang, layankan jerla dia main straw 2 batang tu...



Sila gelak guling. i malu nk snap gambar sebelum makan sebab sebelah meja kami [dekat sgt] ada org duduk. i terasa mcm sgt jakun lorr nk kelik2 tangkap gambar. Gambar2 lain kt atas tu semua i snap tanpa disedari oleh org lain [di lokasi2 yg agak tersorok dan tak ada org :P]. Bila dah habis makan, i tengok meja org lain pon dah lengang. So, cepat2 i tangkap gambar sisa makanan. Hadoihhh.... dasar pemalu kan MR nih. Wakakakaka...

PS kena bayar RM72 ++ utk tomyam, nasik goreng siam, beverages dan AYAM PANDAN idaman dia sebanyak 4 ketul. Semuanya sangat sedap! Dan makanan pon sampai sgt cepat.

Kata-kata penutup dari PS : Cukuplah utk tahun ini. Lepasni, thn depan la pulak abg belanja mkn kat tempat2 mahal camni.


Hahahahaha... laki sapa tu? Laki i lorrr... thank you babah :P



0 Scribbles: